Komentari

 

Molimi druge čitatelje da iznesu dojmove SVOJE, ocjene, prijedloge, kritike. Posebno jedna sa pitanjima, pišite možda nađemo rješenje u bilo koje pitanje kojez pomoć Božje milosti.

    Razgovor sa mnom objavljen na Hrvatskom katoličkom radiu na duhove 2010.

  Zahvaljujem uredništvu Što su meni baš meni dali ovaj termin na dan kad Crkva slavi rođendan. Obećana mi je snimka razgovora, pa Kad je dobijem objavit ću je na Ovim stranicama. Nakon objavljenog razgovora dobio sam ove poruke:

               Komentari na razgovor objavljen na HKR na dan Duhova 2010:

  SMS poruke

 Slušala sam intervju,,, i dalje tvrdim da si razborit čovjek i dobra, čast mi je poznavati te ...

Verica - Istočno od raja

 Bilo mi je vrlo ugodno slušati intervju JER sam osjetila da je svaka riječ Zaista iskrena i iz srca. Mogu li ja dobiti jedan primjerak knjige što si PREVEO.

Branka

 Čestitam, baš je bila lipa emisija.

Petra

 

Jesu ti dali vremena .. U programu je emisija 45 min, ako si govorio 25 min Puno je ...

Maslina

 Slušala sam te, bilo je baš zanimljivo ja na usne su način kako bi prikazali! Čovječe, toliko toga proc u zivotu ja ostat na nogama

Božena

Slusala sam onu emisiju na HKR .. MOGU reći samo da su blagoslovljeni ljudi kojima si taknuo život.

Anđela

 

ja-mail:

 "Danas sam Vas slušala na HKR ja želim Vam samo poručiti da sam zadovoljna JER sam doznala za još jednu stranicu na internetu Koja služi vjernicima, za mene i internet Može biti dobar JER kroz njega se upoznam sa raznim događanmjima

u Crkvi, i za nas starije osobe se može naći toplih riječi ja navještanja o vjeru u Gospodina, eto samo hvala Bogu da sam Postoje ovakve stranice, pa uz naše radio postaje Marija, HKR i sada novo Sunce imamo šta čitati iu ovoj kutiji "

 

Komentari o Stranici

Ovo je kontakt e-mail koji je kroz http://www.don-ivica.net/ poslao/la:
Wolfram SCHREMS <
wschrems@catholic.org>

Hvaljen Isus!

Velecasni Don Ivica,
drago mi je da ste prevodili i publicirali moj clanak o 'moderni' i 'modernizmu'!

Nakon rata sam bio suradnik Isusovaca u Sarajevo. Radio sam na Grbavici od listopada 1996 g. do srpnja 1997 g. Stoga sam malo znanja hrvatskog jezika i kulture.

Sada radim kao ucitelj u Becu za katehumene iz islamskih zemalja. Molite se za nase kandidate i novokrstenike. Hvala.

Uz srdacne pozdrave,
Wolfram Schrems

Na početku Vas lijepo pozdravlja te Vam šaljem bezbroj pohvala za Vašu web stranicu. Stranica je stvarno zakon i vrlo lijepo organizirana te jednostavna za uporabu. Anegdote su mi posebno drage "JER su na bazi HUMORA. Samo tako nastavite =)vO idučeg javljanja,

Lijep pozdrav. Natalija

*********

 Velečasni,
hvala na odgovoru ali ipak moram se ovako javno ispovijediti da sam sa Vaše stranice ukrao misli za Propovijed za Misu na hrvatskom jeziku u Skopju, posebno onu o prorocima i izvan našeg institucionalnog ambijenta. Rekao sam im primjer kako mi je jedan od ohridskih Hodža pred našom crkvom flizuru rukom popravio. Kosa mi je malo duža i bila je na celu. On je pružio ruku i stavio na mjesto SVOJE. Ja sam mu rekao da mi dadne Svoju kapicu i da bi ĆE sve kako treba. Već imam pravoslavnu mantiju KOJU mi je poklonio pravoslavni svećenik prilikom jednog krštenja djeteta. Pružio mi je lekcionar da čitam, sam se ispričavao, bolje reći izvlačio zbog jezika, da nije prikladno da čitam u civilu. Skinuo je Svoju mantiju i tražio da je obućem. Na kraju je nije htio uzeti natrag uz napomenu da ĆE mi ponovo trebati. Još mi samo treba kapica pa ću ja biti pop i hodža, Nemojte se sablazniti, neki su od isusovaca Zaista čudni! Poziv za posjet Ohridu ostaje na snazi.
Srdačni pozdrav i nastavite ovaj moderni Apostolat!
P. Stjepan Kušan, S.J,.

Hvala na ovom pismu, baš mi je drago što sam na ovaj način služim Crkvi. Mislim da se moj dragi subrat Isusovac nece naljutiti što ovo objavljujem. Vrlo toplo, lijepo. Samo tako! Božji blagoslov žalim!

***

 Don Ivice, poštovani "Sneni",
Ovako preko interneta mirišete na jako ugodnu osobu. Pohvaljujem Vaše zalaganje i pastoralne. Jako lijep fotka Miše na otvorenom kod kapelice sv. Roka. Čini se usne život kod vas.
Svako dobro i S Bogom,

Hvala, molim ne kanonizaciju prije smrtri! Pa ima lijepog i vrijednog kod nas .. Doći u sve ĆE SVOJE vrijeme! I tebi pozdrav!

***

Dragi župniče Ivane,

od sveg srca hvala za lijepu nedjeljno Bogoslužje. Veoma sam sretan što mi je uspjelo uspostaviti kontakt s Vama. Volim Kad je lijepo Bogoslužje, kada imamo nešto ponuditi. Imate prekrasnu koncepciju i izlaganje bilo koje pitanje koje je na veoma čvrstim nogama. Također je za mene važan i Vaš stav prema Bogoslužju, naime već danas (u četvrtak) Na raspolaganju stoji materijal za nedjelju. Ostat ću vjerni "pratilac" Vaše web stranice onda kada ja ne moram propovjedati na hrvatskom jeziku. Želim Vam ono što ja Nadalje ste napisali na Koncu propovjedi .... kruh koji je pripremljen u ljubavi iz ljubavi.

Lijepi pozdravi iz Aachena.

Veseli me da mogu i na ovaj način pomoći Braci u pastvi. Bog blagoslovio tvoj rad!

 

Molimo Vas da Svoja pitanja postavljate na kontakt mail Don Ivicae, Te pod naslov poruke Upišite Pitanja i odgovori